Българка – жури на международни бизнес наградиЦвета Калейнска (Tsvetta) в носител на сребърен медал от международните бизнес награди „Stevie Awards за жените в бизнеса” в категория “Жени помагащи на жени” от 2014 година

Цвета Калейнска (Tsvetta)

Българката Цвета Калейнска (Tsvetta) бе избрана за почетен член на журито за финала на международните бизнес награди „Stevie Awards за жените в бизнеса” (Stevie® Awards for Women in Business) в категория 2016 Индивидуални/Предприемачески награди.
Самата тя е носител на сребърен медал от международните бизнес награди „Stevie Awards за жените в бизнеса” в категория “Жени помагащи на жени” от 2014 година.
Наградите Stevie се връчват ежегодно и са създадени, за да почетат и да създадат обществено признание за постиженията и положителния принос на компании и бизнес лидери от цял свят.
Tsvetta е Директор за социалните мрежи в корпорация Brandwatch в Ню Йорк. Родена е във Велико Търново и през 2008 г. се премества в САЩ, за да получи висше образование. През 2012г. Tsvetta завършва колежа “Св. Франциск” с дипломи по маркетинг мениджмънт, международен бизнес и икономика. През 2015 завършва Градския университет на Ню Йорк в кампуса Барух, където учи магистратура. През 2010 г. е коронясана за Мис България Диаспора САЩ и започва кариерата си на модел, въпреки 165-сантиметровия си ръст. Българското гуру в онлайн индустрията в Америка има опит с големи компании като филмовото студио Парамаунт, Тойота, НАСКАР и Сони. В свободното си време Tsvetta насърчава българските младежи да се образоват и да разгръщат потенциала си на лидери. Владее свободно 5 езика. Автор е на редица статии върху същността и използването на потенциала социалните мрежи, специално разработени за неспециалисти, публикавуни в български и световни медии.
Източник:
Сдружение ГЛОУ
October 2014
Media: kouzounaskitchen.com