5 полезни съвета за Cosmo мацки

Цвета Калейнска е българският маркетолог, който работи с холивудското филмово студио Paramount, споделя как да бъдеш звездa в социалните мрежи.

Цвета Калейнска: как да станеш звезда в социалните мрежи

Вдъхновението идва в различни форми. В днешния свят на младите професионални жени, можем да твърдим че сме късметлии да имаме толкова много успешни дами, вдъхновение и модели за подражание. Цвета Калейнска /Tsvetta/ преди броени дни бе обявена за вдъхновението за новата колекция на нюйоркската бутикова марка Edward Roth.

Великотърновката нашумя през 2010, когато бе коронясана за Мис България Диаспора САЩ и започна кариерата си на модел, въпреки 165 сантиметровия си ръст. Tsvetta работи като консултант-стратег по социалните мрежи за международната корпорация Dogs Bollocks 5. Тя определя рекламните стратегии на клиенти като филмовото студио Paramountи автомобилния гигант Toyota. “Модата е само хоби”, споделя въпреки успехите си в модата тя.

Ето какви съвети за профила ти в социалните мрежи даде Цвета, специално за читателките на Cosmo:

Бъди умерена!

Споделяй редовно неща в мрежите, но не прекалявай – повече от 5 поста на ден са натрапчиво много и може да отегчиш приятелите и последователите си. Аз лично се придържам към магическото число 3. Предпочитай положителните постове, особено придружени със снимка – те винаги привличат вниманието.

Забавлявай се!

Смехът създава най-добрите отношение между хората… дори и в социалните мрежи. Така че и там бъди душата на компанията. Споделяй неща, които са те накарали да се усмихнеш и засмееш, за да направиш денят на приятелите и последователите си по-хубав. Бъди сигурна, че те ще се връщат на твоя профил просто, за да получат поредната доза забавление!

Споделяй!

Не забравяй, че социалните мрежи са за споделяне. Показвай на приятелите и последователи си интересните сайтове, които намираш в мрежата. Те ще го оценят и ще ти връщат услугата. Така профилът ти ще бъде разнообразен и ще привлича повече хора.

Внимавай!

Колебаеш се коя снимка е подходяща за мрежите? Помисли как би се отразила тази снимка на професионалния ти живот в бъдеще. Ако смяташ да ставаш порно звезда, снимките по бельо са за теб, но ако се целиш в директорското място, ги избягвай.  Преди да качиш каквото и да е, винаги си припомняй, че никоя снимка в социалните мрежи не изчезва напълно. Всичко качено някога във Фейсбук се пази на сървърите на социалната мрежа.

И най-важното: Бъди себе си!

Пиши за това, което те вълнува! Именно ти, твоето мнение, чувства и мисли са това, което интересува приятелите ти.

October 2014
Media: kouzounaskitchen.com